Beoordelingen van De Markies Meppel

Recente recensies

5.0
Henk
gisteren

Lekker eten, goed warm, snel bezorgd.

Hans van tellegen looierij 33
gisteren
Simon Bakker
19 september 2022

Heerlijke schnitzels (met ui en champignons) ! En geweldig dat je nu bij het Menu Van De Week ook gewoon de sla kan bestellen!. Ik heb opnieuw weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rina
19 september 2022

Viel wat tegen deze keer..😢 Patat was lekker maar shoarma was te doorgebakken en kaas was niet goed gesmolten. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
17 september 2022

Op de afgesproken tijd lekker warm en compleet echt een super zaak en voor ieder wat wils

Sabine
12 september 2022

Superlekker gegeten, bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kastermans
9 september 2022

Smaakt was prima, maar de patat was lauw

Henny Weber
8 september 2022

Bezorger was super snel bijna half uur eerder. 👍

Luus
7 september 2022

Snel bezorgt goed verpakt en warm.

Fenno
7 september 2022

Nee dikke prima

Wolter
3 september 2022

Zeer jammer dat de saus uit de bakjes was is al paar keer voor gekomen verder prima eten

Puch
1 september 2022

De kroepoek,atjar en toast voegen niks toe bij de sate laat het weg dan kan er ook wat van de prijs af.

Madelon
1 september 2022
René
1 september 2022

Was weer top

Sam
28 augustus 2022

Eten kwam precies optijd, was warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
26 augustus 2022

Altijd top!

Hans van tellegen looierij 33
26 augustus 2022

Prima

Kaar
24 augustus 2022

Heerlijke vegan kapsalon!

Alie Lijkendijk
24 augustus 2022
Simon Bakker
21 augustus 2022

Zoals altijd was het eten weer hartstikke goed. Warm en vriendelijk bezorgd. En de gehaktballen, hè. Die zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

🙌🏾
18 augustus 2022

Snelle service & lekker eten!

Klaas
18 augustus 2022
Dekker
17 augustus 2022
Pouwel Slurink
17 augustus 2022

Vet snel en lekker!

Rene
17 augustus 2022

Wederom super lekker en prima op tijd 👍👍👍

hansvtellegen@gmail.com
15 augustus 2022

Alles prima, maar de kip was eeer niet goed! Te hard, te droog en te donker gebraden, jammer want wij zijn verder. Altijd zeer tevreden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
12 augustus 2022

Was te weinig Vlaamse friet

Arno
11 augustus 2022

Prima eten heerlijke stoofvlees

Martijn Kuik
11 augustus 2022

Vorige keer was het niet zo goed. Maar deze keer was het weer als vanouds lekker.

sander
11 augustus 2022

lekker warm en makkelijk! ik mist alleen mijn beker satesaus...

Gertjan
10 augustus 2022

Alles top voor elkaar

Bep Ruyter
8 augustus 2022

Goede service, ondanks oude adres toch bestelling gekregen en het was erg lekker

-
7 augustus 2022
Wever
7 augustus 2022

Wij hebben heerlijk gegeten ,netjes op de aangegeven tijd en heerlijk warm!!!!!

Niek
5 augustus 2022

Al heb ik er zelf niet van kunnen genieten door een ongeluk, collega's waren der blij mee! Altijd op tijd, goed warm en lekker.

Anne Bergsma
5 augustus 2022
Henk
1 augustus 2022

Prima eten! Snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Kuik
31 juli 2022

Niet wat we gewend zijn van de markies. Raspatat was slap snacks waren ook niet goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
30 juli 2022

Het was op tijd en goed van temperatuur

Flinkert
29 juli 2022

Wel jammer dat de saus bij de patat maar voor de helft is gevuld... Niet genoeg om je bakje mee te doen.

Jan Schaap
26 juli 2022

Lekker en zoals altijd keurig geleverd

?
26 juli 2022
Dekker
25 juli 2022

Top kwaliteit en sneller dan vermeld!

Anoniem
24 juli 2022

Patat te ver doorgebakken. Te veel harde stukjes patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
23 juli 2022
Ajh
23 juli 2022
Monica
23 juli 2022

Super snelle bezorging en aardige bezorger

S.D.
22 juli 2022

Overzichtelijke site, veel keuze en ook netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Judith
22 juli 2022

Heerlijke Vlaamse friet..🤗..en de rest ook prima...👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacquelien Leuninge
21 juli 2022
Kok
19 juli 2022

Net zoals altijd heerlijk knapperige patat en lekkere snacks!!

Anita
16 juli 2022

Het was weer lekker

Henk
16 juli 2022

Vlot geleverd en nog lekker knapperig

Dennis
15 juli 2022

Om je vingers bij af te likken👍

Eric van der veer
14 juli 2022

Prima gegeten!

C dekker
12 juli 2022
Jan
12 juli 2022

Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bediening. Goed product

Anoniem
11 juli 2022
H Kloezen
9 juli 2022

Geen commentaar

Saloua
8 juli 2022

Voor ons gevoel was deze braadworst minder goed als vorig maand

Roelof Boers
7 juli 2022

Zoals altijd snelle en goede kwaliteit, het WAS weer heerlijk.

Raymond Bisschop
7 juli 2022

Prima op tijd bezorgd. Uiterst smakelijk, in het bijzonder de eierballen.

Hans van tellegen looierij 33
7 juli 2022

Prima, heerlijk warm en flinke kwalitatieve porties!!👍👍

Tamara
6 juli 2022

Lekker en goed verzorgd

Eva
3 juli 2022

Normaal gesproken is alles gewoon top. Helaas had ik vandaag slappe patat omdat de zak helemaal dicht zat. Jammer, het smaakte toch minder lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Varkevisser-Snijder
2 juli 2022

Snelle bezorging, het eten was alleen niet lekker. Patat erg slap en vet. Zijn we niet van jullie gewend.

Henk
2 juli 2022

Lekker warm eten! Goede kwaliteit! Prima bezorging!

Karin
1 juli 2022

Het werd heel afgeleverd. Was nog goed warm en alles compleet.

Evelien
1 juli 2022
Anita lubbinge
29 juni 2022

Wij zijn zeer tevreden Altijd goex klaargemaakt super

Hans van tellegen looierij 33
27 juni 2022

Prima, alles!,

Roelof Boers
26 juni 2022

Zoals altijd goede kwaliteit en als ik wat bijzonders heb is het in overleg goed te regelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.P. de Waal
20 juni 2022

Altijd lekker, betaalbaar en op tijd afgeleverd. En verrukkelijke gerechten als stoofvlees, pittig vlees, etc.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GCHP
19 juni 2022

De plate was goed, alleen op de snitzel zat voor mij te veel peper achtige kruiden. Tip, gebruik neutrale kruiden, men kan zelf bij kruiden maar eraf halen is moeilijker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Blei
19 juni 2022

Lekker eten, op tijd bezorgt door een leuke bezorger

Eric van der veer
17 juni 2022

Friet slap. Kapsalon was slecht: shoarma was zeer slechte kwaliteit, veel vet, niet goed gebakken. Weinig sla, komkommer en tomaat. Kaas was niet genoeg gesmolten. M.a.w.: de slechtste kapsalon die ik ooit heb gegeten. Ook miste ik een bakje knoflooksaus. Al met al: laatste keer dat ik hier besteld heb.

Reactie van De Markies

Ik heb u een mail gestuurd.

Nicolien
15 juni 2022

Altijd goed

Kok
12 juni 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Boers
12 juni 2022

Gewoon zo door gaan wij zijn meer dan tevreden. Euhm ja. Wij zijn misschien niet regelmatig of vaak klanten maar als wij van jullie nemen dan zijn wij zeer tevreden

Hans van tellegen looierij 33
11 juni 2022

Goed lekker warm, goeie kwaliteit

Krol
11 juni 2022

Braadworst zijn heerlijk

Frank Blom
10 juni 2022
Ger Jansen
10 juni 2022
Rene
8 juni 2022

Was weer super 👍👍👍

Lotte
6 juni 2022

Het was weer vlot en top verzorgd

GCHP
6 juni 2022
R.F. Timmerman
5 juni 2022

Saus niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabeau
5 juni 2022
Robert Mulder
5 juni 2022
Eddy
4 juni 2022

Had patat super met champignons en ui en met oorlog en ui besteld maar zat geen oorlog bij

K
4 juni 2022
Saloua
4 juni 2022

De braadworst was super lekker

AH
3 juni 2022

De bestelling was mooi op tijd. Alleen had twee grote milkshake besteld maar die waren maar voor de helft gevuld. Na een belletje gedaan. Heb ik als nog twee nieuwe milkshake gekregen.

M
3 juni 2022
Alliance Healthcare
3 juni 2022

Top op tijd en wederom lekker!

GCHP
29 mei 2022

Frikandel lag op zijn kop in het bakje, zat weinig mayo en curry op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
29 mei 2022

Het was weer heerlijk.

Niek Ovinge
29 mei 2022
Henk
28 mei 2022

Lekker eten. Op tijd bezorgd. Heerlijk warm.

R
28 mei 2022
René
24 mei 2022

Was wederom super 👍👍

Roelien
23 mei 2022

Ah er was iets vergeten met de bestelling die er trouwens supersnel was heb gebeld en het werd gelijk opgelost.. super lekker eten snel bezorgd leuk lief briefje voor jarige zoon en zelfs extra cadeautje in de kinderbox.. super lief!!! Hartstikke bedankt toppers!

Jelle
22 mei 2022
Corrie beute
22 mei 2022

Altijd goed en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H kloezen
22 mei 2022

De verzorgster was zeer vriendelijk top

Nel van Kasteren
19 mei 2022

Netjes,lekker erg goed verzorgd

Dufour
17 mei 2022

Alweer een heerlijke maaltijd ontvangen. Wij hebben er heerlijk van genoten.

Evert de Jong
16 mei 2022

Prachtig en met een vleugje humor op mijn vraag gereageerd door even terug te bellen.

Vincent
15 mei 2022

We bestellen altijd bij de markies. Nooit geen klachten gehad en was altijd goed te eten en snel bezorgd. Nu toch wel een tegenvaller. De kaas van de kapsalon was niet goed gesmolten en leek wel lapje rubber. De bamischaijf was lauw /bijna koud. De bitterballen was slap en heel vettig. Nu een tijdje later ook allebei beetje misselijk van het eten. Ik weet niet wat era anders is gegaan. Maar vanavond wat het wel een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

We hebben u een mail gestuurd.

Marc
14 mei 2022

Het was weer heerlijk. :)

René
10 mei 2022

Was weer heerlijk en mooi op tijd Tot over 2 weken 😋

Patatje
9 mei 2022

Altijd goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KCR Computers
9 mei 2022

👍🏽👍🏽

H Kloezen
7 mei 2022

Was precies op de tijd top

Fenno
6 mei 2022

Het eten was lekker warm .

Micha van Santen
6 mei 2022

Bestelling was goed en snel genoeg klaar. De bezorgster is vriendelijk en charmant, zeker een pluspunt ;)

Dekker
5 mei 2022

Altijd snel en goede kwaliteit

H
2 mei 2022

Supersnelle en vriendelijke bezorging, en heerlijk gegeten, jullie gaan ons zeker vaker horen :-)

Dekuierendejongens
29 april 2022

Eten was prima zoals altijd. Heerlijke friet en saus! Klein minpunjte: de blikjes frisdrank roken een beetje naar sigarettenrook. Bezorger was vriendelijk

Kollen
27 april 2022
Annemarie
24 april 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman Willems
23 april 2022
Bakker
22 april 2022

Mooi op tijd geleverd! Nog warm en geen rokerslucht aan de verpakking! Top!

Cora Wieting
22 april 2022
Jerry
16 april 2022

Frikandel speciaal was vergeten mee te geven maar was netjes nageleverd en er zat curry bij mijn kikastick terwijl ik satésaus besteld had. Smaakte allemaal wel goed.

DeKuierendeJongens
11 april 2022

Altijd heerlijke patat en heerlijke snacks! Wij zijn zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Ellen
11 april 2022

We hebben wel vaker bij jullie besteld, en normaal is alles prima in orde. Maar helaas dit maal was de patat niet in orde! Het patat was droog en veel harde patat :( leek alsof het meerdere keren was gebakken. De raspatat was wel prima in orde. Heel erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van ginkel
10 april 2022

Lekkere ras patat

M hessels
9 april 2022

Top service mooi optijd niks op aan te merken.

Judith
9 april 2022
Roelof Omta
9 april 2022

Bestelling was precies wat we er van verwacht hadden. Bezorging was mooi op tijd en netjes.

vd Molen
9 april 2022

Het eten was lekker, maar de bezorging duurde lang. We hadden om 17:15 besteld, verwachte bezorgtijd was 18.00, maar uiteindelijk kregen het eten pas om 18.30 uur.

Robert Mulder
8 april 2022
Suzanne
7 april 2022

Weer geen uitjes bij de patat oorlog

Anghka
7 april 2022

Prima in orde,vriendelijke bezorging!

Lode
4 april 2022

Graag op de beker welke milkshake erin zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekker
4 april 2022
Esther van Kampen
1 april 2022

Altijd goed

Rina
1 april 2022

Was weer heerlijk!!

René
29 maart 2022

Was weer prima op tijd en smaakte heerlijk

Sabine van wijhe bremer
29 maart 2022

Super, eten werd ingepakt toen in net binnenkwam! Het heeft gesmaakt!

david
28 maart 2022

lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietse
27 maart 2022

Prima op tijd en lekker gegeten.

Herman Kuipers
20 maart 2022

Opnieuw meld ik u dat ik volstrekt ontevreden ben over de kwaliteit van het geleverde. De patat was totaal niet krokant meer maar slap. Bovendien leek het er erg op, dat de frieten tweede keer waren gebakken. De croquetten waren eveneens slap (geen krokant baksel). De milkshakes waren oké. Conclusie: Geleverde was z'n prijs niet waard. We gaan het de volgende keer maar eens bij een collega proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jojanneke
19 maart 2022

De snacks (bamischijf, frikandel en ham-kaasssouffle) en raspatat waren heerlijk maar de normale patat leek wel voor de 2e keer opgewarmd te zijn. Dit was helaas dus niet zo lekker! Verder wel prima gegeten :)

Esther
16 maart 2022

Prima weer

Er na
14 maart 2022
Ajh
13 maart 2022

Patat erg lang gebakken en kroketten laatste tijd elke x stuk en slap. Teveel er bovenop gelegd ook. Wel weer netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.M.Wanningen
13 maart 2022

Super snel bezorgd!

Andre
12 maart 2022
Anita
9 maart 2022

Het eten was super lekker. En zeker genoeg

Henny Weber
6 maart 2022

Zoals altijd heerlijke eierbal en fricandel speciaal xxl

Merijn
5 maart 2022

Helaas weer de groentekroket koud en de rest van de bestelling was bijna koud. Dit was helaas niet de eerste keer

Esther van Kampen
4 maart 2022

Altijd zeer tevreden

Jeffrey
3 maart 2022

Normaal altijd te spreken over de kwaliteit. Maar ik denk dat we vandaag niet de eerste bezorging waren op dat moment. Alle patat/friet was echt slap. Zie het als tip, we bestellen volgende keer gewoon weer.

Snoek
2 maart 2022

Eten was goed en dit keer wel warm.

Rene
2 maart 2022

Was weer super 👍👍👍👍👍👍

Donker
27 februari 2022

Patat was top. De rest van de snacks ook, alleen onze goulashkroket en satekroket waren niet echt warm van binnen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaart
26 februari 2022

Patat was echt TE hard gebakken. Niet gewend dit voor de rest TOP.

Snoek
23 februari 2022

Het eten was niet echt warm helaas. De kroketten van mijn man waren koud. Erg jammer 😳

Reactie van De Markies

Dat spijt ons hiervoor ons excuus wij hebben u een e-mail gestuurd

Concordia Bouwcenter
22 februari 2022
Reactie van De Markies

Bedankt voor de review we doen ons best dat de kwaliteit de volgende keer ook 5 sterren is

W.Schipper
21 februari 2022

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Fijn om te zien dat alles naar wens was bedankt voor de review

Bert
21 februari 2022

Koude patat zeer klein bakje extra saus en dat voor € 1,40

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Het spijt ons dat de patat niet warm geleverd is hiervoor ons excuus wij nemen het zeker mee als aandachtspunt wij hebben u een e-mail gestuurd bedankt voor de review

C beute
20 februari 2022

Altijd goed verzorgd nagenoeg op de minuut geleverd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Dat is fijn om te horen bedankt voor de review

AJ
20 februari 2022
Reactie van De Markies

Het spijt ons dat de bestelling niet geheel naar tevredenheid was bedankt voor de review

Elian
19 februari 2022

Normaal gesproken uitstekend en erg lekkere patat. Helaas dit keer veel slappe patatten en ook de kroket was niet kroket.

Reactie van De Markies

Het spijt ons dat de bestelling deze keer niet de kwaliteit had die u van ons gewend bent. Bedankt voor u review dat houd ons scherp. Wij hebben u een e-mail gestuurd

Linda
19 februari 2022
Reactie van De Markies

Linda bedankt voor je review

Juliette
19 februari 2022

Alles prima goed warm en mooi op tijd

Reactie van De Markies

Precies zoal wij het graag willen voor onze klanten. Bedankt voor je review juliette

Cej
17 februari 2022
Reactie van De Markies

bedankt voor je review,

R bentum
16 februari 2022

Goede morgen Het was iets minder van kwaliteit Dan we gewend zijn Vlaamse friet was iets te slap en er was 1 patat die speciaal had moeten zijn geleverd zonder saus Verder oké

Reactie van De Markies

Het spijt ons dat u niet de kwaliteit geleverd heeft geregen die u van ons gewend bent. En dat we ook nog de saus vergeten zijn. Wij nemen dit zeker mee als aandachtspunt bedankt voor uw review. Wij hebben u ook nog een mail gestuurd.

Cej
15 februari 2022

Alles was koud. Dus niet te vreten

Reactie van De Markies

we hebben hier telefonisch contact over gehad en zijn blij dat we dit naar tevredenheid met u hebben kunnen afhandelen. Tot snel

Henk van den End
13 februari 2022

Prima eten, goed op temperatuur en op tijd bezorgd.

Reactie van De Markies

Precies zoals wij het graag willen voor onze klanten. Fijn om te horen bedankt voor uw review

Marjolijn
13 februari 2022
Reactie van De Markies

bedankt voor je review Marjolijn

Bakker
11 februari 2022
Reactie van De Markies

bedankt voor de review

klazien
11 februari 2022

Ondanks de drukte werden we toch nog geholpen en was de bezorging keurig op tijd. Heerlijk gegeten Top!!

Reactie van De Markies

Dat horen we graag bedankt voor de mooie review Klazien

Jelte van de kamp
11 februari 2022

Patat was koud bij aankomst

Reactie van De Markies

wij hebben u een mail gestuurd

C braham
11 februari 2022

Snelle levering, erg lekker..

Reactie van De Markies

Fijn om te horen dat u niet lang gewacht heeft op uw bestelling en lekker gegeten heeft. Bedankt voor uw review.

Juliette
8 februari 2022

Snelle levering en goed warm bij aankomst. Erg lekker

Reactie van De Markies

Fijn om te horen bedankt voor de review Juliette.

Mark Ballast
8 februari 2022

Prima kwaliteit, leuk personeel

Reactie van De Markies

bedankt Mark voor de review

Irma
6 februari 2022
Reactie van De Markies

Irma bedankt voor de review

Kees
6 februari 2022

Prima eten, makkelijk online te bestellen

Reactie van De Markies

fijn om te horen Kees bedankt voor je review

Sabine
6 februari 2022
Reactie van De Markies

Sabine bedankt voor de review

Thea vink
5 februari 2022

Goed eten en snel bezorgd

Reactie van De Markies

Dat horen we graag bedankt voor je review Thea

Wout
4 februari 2022

Goede service, Prima product en op de juiste tijd geleverd.

Reactie van De Markies

Dank je Wout de mooie review

Rene
2 februari 2022

Was weer super

Reactie van De Markies

fijn om te horen Rene. Dank je voor je review.

Tsjerk
1 februari 2022

Altijd lekker, altijd goed. Wij zijn zeer tevreden!

Reactie van De Markies

Tsjerk dat is wat we willen tevreden klanten :). Dank je voor je review.

Rutten
30 januari 2022

Het was prima voor elkaar en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

fijn om te horen bedankt voor de review

Marjo
29 januari 2022

Super lekkere vegan maaltijd gegeten. Ik ga dit vaker doen! Thx harde werkers

Reactie van De Markies

Leuk om te horen Marjo dat je Vegan maaltijd goed gesmaakt heeft. Dank je voor je leuke review en tot de volgende keer ;).

Ashley
29 januari 2022

Bezorging was snel maar hoorde nog geld terug te krijgen. Heb ik uiteindelijk niet gekregen. Kwaliteit was verder prima. 1ste en laatste keer dat ik daar contant heb betaald

Reactie van De Markies

Ashley inmiddels hebben wij contact hierover gehad en nogmaals het spijt ons dat hier door onze bezorger en fout is gemaakt. Wij hopen dat wij je klacht naar tevredenheid hebben kunnen afhandelen.

Wesley
28 januari 2022

Keurig op tijd en snel en was nog erg lekker ook

Reactie van De Markies

Beterkunnen we het niet leveren, fijn om te horen. dank je Wesley voor de mooie review.

Stoker
28 januari 2022

Kwam laat. Zou 18.00 uur komen, was pas om 18.30 uur. Bij patat oorlog misde de uien. Dit niet gewend bij de Markies.

Reactie van De Markies

het spijt ons dat de bestelling niet op het afgesproken tijdstip werd geleverd. Hiervoor en ook voor het vergeten van de uitjes onze excuses. Bedankt voor de review wij nemen uw review mee als aandachtspunt.

Henk
24 januari 2022

Prima kwaliteit en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Precies zoals wij het voor onze klanten graag willen. Bedankt voor je review Henk

Marjolein
24 januari 2022

Super lekker!!

Reactie van De Markies

dat vinden wij super fijn Marjolein. Bedankt voor de review

Corrie beute westerhof
21 januari 2022

Altijd goed voor elkaar .vriendelijk en op de afgesproken tijd

Reactie van De Markies

Dat horen we graag bedank voor je review Corrie

vink
21 januari 2022
Reactie van De Markies

Bedankt voor de review

Esther
21 januari 2022

Goeie communicatie en meedenkend . Erg tevreden weer

Reactie van De Markies

Fijn om te horen bedankt voor je review Esther

Alliance
21 januari 2022

Wederopbouw goed

Reactie van De Markies

Fijn om te horen bedankt voor de review

Jolanda Knoop
20 januari 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker, leuk dat de bezorger bedankte voor de fooi, hoe klein die ook was

Reactie van De Markies

Dank je Jolanda voor de mooie review

Rene
19 januari 2022

Het was weer heerlijk en op tijd Super weer

Reactie van De Markies

Dat horen we graag bedankt voor je review René

Henk
16 januari 2022
Reactie van De Markies

Bedankt voor de review Henk

Henk
15 januari 2022

Prima eten snelle bezorging

Reactie van De Markies

Bedankt voor je review Henk fijn om dat alles naar wens was

MB
15 januari 2022
Reactie van De Markies

Bedankt voor de review

Annemarie
14 januari 2022

Heerlijk en warm bezorgt! Klantvriendelijk

Reactie van De Markies

Bedankt voor de mooie review Annemarie

Marjolijn Haverkamp
14 januari 2022

Goed warm, lekkere patat

Reactie van De Markies

En zo hoort het fijn om te horen bedankt voor je review Marjolijn

Wesley
12 januari 2022

Goede service en snelle bezorging

Reactie van De Markies

Wesley bedankt voor je review

Kok
11 januari 2022

Voorheen waren we altijd erg enthousiast over het heerlijke broodje Big Markies. Maar vandaag smaakte hij anders. We denken dat er andere hamburgers gebruikt zijn, wat het broodje niet ten goede komt. We hopen dan ook dat dit eenmalig was en dat we een volgende keer weer kunnen genieten van een heerlijk broodje Big Markies!!

Reactie van De Markies

We hebben net telefonisch contact gehad en het bleek dat u per abuis een vega big markies heeft besteld. Gelukkig kon u erom lachen en is voor u en ons duidelijk dat u geen vega liefhebber bent :). Bedankt voor u review, hierdoor konden we dit misverstand rechtzetten en eet smakelijk voor de volgende keer

Thomas
9 januari 2022

Lekkere goed gebakken patat en goede info wbt bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Thomas bedankt voor de mooie review, zo willen we onze klanten graag bedienen

JM van Ree
9 januari 2022

Eten was weer lekker maar helaas was het niet heel warm. Dat neemt dan toch wat van de smaak weg. Verder oké 👌🏻

Reactie van De Markies

Het spijt ons dat het eten niet goed warm geleverd is, wij nemen dit als aandachtspunt mee. Bedankt voor uw review

Van Vliet
9 januari 2022

Producten waren niet goed warm

Reactie van De Markies

Het spijt ons dat het bestelde niet goed warm bezorgd is wij nemen dit als andachtspunt mee. Bedankt voor uw review

Esther
6 januari 2022

Was weer super

Reactie van De Markies

en dat vinden wij weer super. Bedankt voor je review Esther

Raymond Boers
5 januari 2022

Bezorging was erg snel, mss was dat ook de reden dat het patat niet helemaal gaar was

Reactie van De Markies

Raymond het spijt ons dat de patat niet de juiste kwaliteit had wij nemen dat mee als aandachtspunt, bedankt voor de review

Dekuierendejongens
5 januari 2022

De best van de best! Heerlijke patat, heerlijke snacks, vriendelijke bezorger.

Reactie van De Markies

bedankt Kuierendejongens voor de mooie review en nog veel plezier op al jullie reizen toegewenst

Herman
3 januari 2022
Reactie van De Markies

Herman bedankt voor je review en we doen ons best om er 5 sterren van te maken

Marc
2 januari 2021

Goede service!

Reactie van De Markies

dank je Marc

Saloua
1 januari 2021

Super netjes op tijd in deze drukke tijd echt top

Reactie van De Markies

Saloua fijn om te horen, bedankt voor je review

Theun
31 december 2021
Reactie van De Markies

Theun bedankt voor je review

EL
31 december 2021
Reactie van De Markies

bedankt voor de review

Nicolien
31 december 2021

super

Reactie van De Markies

Dank je Nicolien, dat horen we graag

Meppelmug
30 december 2021

Op het laatste moment besloten we niet te koken maar even frituur te bestellen. De Markies hadden we nog nooit laten bezorgen dus deze stond bovenaan ons lijstje. De bestelling was snel en makkelijk gemaakt via internet. Maar omg, wat een keus! Patat, plate, kapsalon, shoarma… en dan nog de sauzen! Keuze in overvloed. Betalen met iDeal, pinnen of contant, wederom keuze in overvloed.. Wij hadden om 18.00 uur de bestelling willen hebben en dit ook aangegeven. Na de betaling afgerond te hebben kregen we direct een orderbevestiging en een aflevertijd van 18.15 uur. Supernetjes want het was al 17.00 uur geweest toen we bestelden. Uiteindelijk werd de bestelling net na 18.00 uur keurig geleverd. Snel uitpakken en werkelijk heerlijk gegeten. Alles lekker vers gefrituurd en knapperig. Als ik 1 puntje ter verbetering mag aangeven: Ik miste eigenlijk de optie voor een kapsalon groot ;) De Markies blijft bij ons bovenaan het lijstje staan!!

Reactie van De Markies

wat een geweldig mooie review bedankt. Mooi om het jaar af te kunnen sluiten met zo veel complimenten. U tip nemen we mee :)

Thomas
29 december 2021
Reactie van De Markies

Thomas bedankt voor je review

Anne
29 december 2021

de smaak was erg goed!

Reactie van De Markies

Fijn om te horen Anne. Aan het aantal sterren te zien voor het bezorgen, heb je lang moeten wachten. Hiervoor onze excuses. I.v.m. drukte rondom de jaarwisseling zijn de bezorgtijden soms helaas langer als onze klanten van ons gewend zijn. Bedankt voor je review

Jojanneke Diphoorn
28 december 2021

Patat was bijna koud en de bezorger kwam 25 minuten na de afgesproken tijd.

Reactie van De Markies

het spijt ons dat de bestelling niet de kwaliteit had die wij voor onze klanten willen wij hebben u een email gestuurd

Henk
25 december 2021

Prima producten warm bezorgd

Reactie van De Markies

Dat horen we graag bedankt voor de review

Wout
23 december 2021

Het was lekker maar als was niet warm maar dat scheelt weer blazen

Reactie van De Markies

bedankt Wout voor je review, Tot nu toe de meest originele :). Maar we vinden het vervelend dat je lauw eten ontvangen hebt. We hebben je een mail gestuurd.

Aaa Dick/Ineke Born Iphone
22 december 2021

Prima kwaliteit en op tijd bezorgd

Reactie van De Markies

fijn om te horen bedankt voor de review

René
22 december 2021

Was weer heerlijk en super op tijd geleverd Top snackbar 👍👍

Reactie van De Markies

René bedankt voor je mooie review

Amber
19 december 2021
Reactie van De Markies

Amber bedankt voor je review

Rik Dokter
19 december 2021

Persoonlijk vind ik de markies de beste uit Meppel . Met service en kwaliteit

Reactie van De Markies

Nou wat een mooi compliment Rik. Dank je.

Wesley Aalderink
18 december 2021

Goede service eten was erg lekker en was nog warm en snelle bezorging

Reactie van De Markies

Nou wat wil een mens nog meer. Dank je Wesley voor de mooie review

Arne
18 december 2021

Het is gewoon een goede Snackbar. En vriendelijk personeel.

Reactie van De Markies

Kort en bondig :). Bedankt voor de review Arne.

L.
17 december 2021

Alhoewel het lekker was duurde het 1 uur en drie kwartier voordat we het kregen. Toen ik belde naar de snackbar was de enige opmerking :we zijn druk (dat had ik zelf ook al gemerkt idd). Ik vind de patat en snacks altijd lekker alhoewel de verpakking altijd erg ruikt naar sigarettenrook....

Reactie van De Markies

het spijt ons dat het de bezorgtijd die avond zo lang was, wij doen er alles aan om dat te voorkomen maar het is helaas niet altijd te voorkomen. En ook sorry dat men dan aan de telefoon misschien een beetje kortaf is. Wat betreft dat de verpakking naar rook ruikt, dit hebben wij met ons team besproken. Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het eten wel altijd naar wens is.

Tim
17 december 2021

Hadden jullie andere frikandellen? Ze smaakten minder als normaal. Meer naar meel? De rest was als altijd top.

Reactie van De Markies

Nee Tim we hebben geen andere frikandellen en weten niet waarom jou frikandellen anders smaakten als anders. We hebben je een mail gestuurd en bedankt voor je review.

Rhea
15 december 2021

Goed voor elkaar en netjes op tijd

Reactie van De Markies

bedankt Rhea voor je review, dit horen wij graag

Heslinga
14 december 2021

Patat van 2 personen was lauw en slap. De rest was in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

het spijt ons dat niet alles de kwaliteit had die wij graag willen leveren, wij nemen dit mee als aandachtspunt. Bedankt voor uw review

Annie
13 december 2021

De patat was te zacht , was niet gaar. Kan het zijn dat het frituurvet te warm was ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Bedankt voor je review Annie. Nee het frituurvet was niet te warm, maar fijn dat je probeert mee te denken. Als de patat niet goed gaar was is hij niet lang genoeg gebakken en dat spijt ons. Wij hebben je een mail gestuurd.

Henny Weber
12 december 2021

Eierballen zoals altijd weer heerlijk 👍👍👍

Reactie van De Markies

fijn om te horen dat je onze Eierballen lekker vind, bedankt Henny voor je review

Monique
11 december 2021

Altijd het eten netjes op tijd

Reactie van De Markies

dat horen wij graag Monique. Al lukt het niet altijd is het toch altijd ons doel om op de afgesproken tijd te leveren . Dank je voor de review

Herman
11 december 2021

Ik denk dat de frites te lang in de zak heeft gezeten. Ze was daardoor niet meerc knapperig, maar slap en zacht. Hetzelfde gold voor de kroketten. Het was niet, wat we gewend waren in onze vorige woonplaats. Jammer, volgende keer hopelijk beter

Reactie van De Markies

het spijt ons dat bij uw eerste kennismaking met onze snackbar het eten niet de kwaliteit had die wij graag voor onze klanten willen. Wij hebben u een email gestuurd.

Marjolijn Haverkamp
9 december 2021

Uitstekend op tijd bezorgd, heerlijk warm en goede kwaliteit

Reactie van De Markies

dank je Marjolijn voor de review. Fijn om te horen dat alles naar wens was

Ineke
9 december 2021

Kwaliteit prima Begrip voor de bezorgtijd

Reactie van De Markies

Fijn om te horen dat de kwaliteit naar wens was en bedankt voor uw begrip ivm de lange bezorgtijd.

Talitha
8 december 2021
Reactie van De Markies

Bedankt voor de review Talitha

Wolter
5 december 2021

Helaas al vaak genoeg gehad dat ik saus bij mijn snack bestel maar helemaal niks erbij krijg verder het eten is goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

wij hebben u een mail gestuurd

Folkers Jan
5 december 2021

Kwaliteit: Na de vorige keer een sof, Nu niets dan lof. Bezorging: Gelukkig had ik nog contant, Want de bezorgster had geen pinapparaat bij de hand.

Reactie van De Markies

Fijn dat u ons laat weten dat de bestelling deze keer de juiste kwaliteit had. Excuses dat het pinapparaat vergeten was door onze bezorger. Bedankt oor de review.

Michelle Nijmanting
4 december 2021

Tevreden! Vrij grote bestelling gedaan en iedereen vond het lekker. Precies op gewenste tijd bezorgd en goed warm allemaal. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van De Markies

bedankt Michelle voor de mooie review en tot de volgende keer :)

Yvan Bel
3 december 2021
Reactie van De Markies

bedankt Yvan dat je ook telefonisch de klacht bij ons gemeld hebt, we zijn blij dat we de klacht naar tevredenheid konden oplossen

Monique
2 december 2021

Patat en snacks altijd prima! Dit keer de maandkraker chicken jumbo wings besteld lekker maar haal de jumbo maar weg aangezien het gewoon kleine vleugels waren.

Reactie van De Markies

Fijn dat het gesmaakt heeft/ Wat betreft het woord Jumbo in de naam van de maandkraker zijn we het met u eens, die staan niet voor de grote van de chicken wings. Het is de naam die McCain aan deze snack gegevens heeft. Bedankt voor de review.

Stef
1 december 2021

Altijd dik voor mekaar show! Fijne mensen, goede service en ze bakken vooral in schoon vet, dus daardoor heerlijke patat & Snacks! Dus aanrader!!

Reactie van De Markies

dank je Stef voor je mooie en leuke review.

Mark
29 november 2021

Heerlijke frites en uitgebreide vegan snacks assortiment! Bestelling nog goed op temperatuur en prima bezorging! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

fijn om te horen. Bedankt voor je review Mark

Simon
27 november 2021

Zoals altijd weer hartstikke goed. Eten warm en vriendelijk bezorgd. Na mijzelf maken ze de allerbeste gehaktballen. Hun eierballen zijn ook top.

Reactie van De Markies

bedankt Simon voor je leuke review. Misschien moet je een keer bij ons gehaktballen komen draaien en je geheime recept delen ;)

Jh van Brussel
27 november 2021

Was weer fantastisch. Alleen hadden we drie kapsalon besteld. 1 met raspatatat 1 met Vlaamse friet 1 met patat helaas waren ze allemaal met gewone patat. Maar zoals altijd was het weer heerlijk

Reactie van De Markies

Onze excuses voor het leveren van de onjuiste patat bij de kapsalon. Maar wat aardig dat u ondank dat toch zo een mooie review schrijft.

Willem Dekker
26 november 2021

Goed eten, was heerlijk en goed verzorgd. 18:00 uur afgesproken en het was precies optijd klaar

Reactie van De Markies

Dat is de kwaliteit en de service die wij graag willen leveren. Bedankt voor de mooie review.

Esmeralda
23 november 2021

1,5 uur wachten was echt te lang met 2 kinderen om half 8 eten. Online zag je om 18:45 bezorgen op z'n vroegst, dus dacht doe zsm. Was het nog veel later. De hamburgers waren koud. Patat was gebakken in oud vet, niet lekker.

Reactie van De Markies

wij nemen contact met u op.

sabine
23 november 2021

Eten was lauw bij aankomst. Nadat we het eten op had kregen we allemaal ongeveer 30 minuten na het eten buikpijn en werden we misselijk. De ene heeft alles eruit gespuugd, de ander moest meteen naar de wc. Erg jammer allemaal want je betaald er genoeg voor.

Reactie van De Markies

het spijt ons dat die avond iedereen ziek is geworden. Maar wij betwijfelen dat dit door het eten is gekomen. Als dit zo was hadden wij meerdere meldingen gehad en dit is gelukkig niet het geval.

Remco veentjer
22 november 2021

Goed op tijd, lekker warm en smaakte weer erg goed zoals altijd. Een aanrader.

Reactie van De Markies

Fijn om te horen Remco. Bedankt voor de leuke review.

Herma
22 november 2021

Vlaamse frietjes waren nu weer prima. De rest ook trouwens. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Markies

Wat leuk Herma dat je ons laat weten dat de bestelling nu wel de juiste kwaliteit had, Daar zijn wij blij mee. Bedankt voor de review.

Rene
22 november 2021

Bestelling was goed. Goeie kwaliteit patat, halve haan goed gebakken. Tipje: let de volgende keer erop dat het vlees en de ui de volgende keer gaar of beter gebakken zijn

Reactie van De Markies

Rene beddankt voor je review en we nemen je tip mee.

Danielle
21 november 2021

Door een vriendelijke bezorger werd het eten snel en netjes op tijd geleverd en dat terwijl ons adres vaak lastig te vinden is. Het was goed warm en vers, we hebben lekker gegeten. Kortom top!