Beoordelingen van De Markies Meppel

Recente recensies van De Markies Meppel

5 sterren na 35 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

de friet was niet lang genoeg gebakken denk ik, ik heb wel vaker de raspatat en vind die ook normaal erg lekker. nu was de patat niet knapperig... jammer

Reactie van De Markies:Zoals telefonisch met u besproken vinden wij het heel vervelend dat u niet de kwaliteit van ons heeft ontvangen die wij zo graag leveren. Wij zijn blij dat u ons laat weten dat de raspatat niet aan uw wensen voldaan heeft, dit houd ons scherp. Wij hopen dat wij de klacht tot uw tevredenheid hebben afgehandeld.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten! Ik ben zo blij met jullie vegetarisch assortiment 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestellen ging prima. We kregen keurig een mail met de verwachtte bezorgtijd en dit klopte heel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een maal gebruikt werkte flitsend. Volgende keer weer.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere patat en snacks en snel geleverd

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel, smakelijk en vertrouwd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed gebakken en lekker. Bezorging is altijd binnen vijf minuten van de afspraak.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging..netjes contactloos en het eten was top en nog lekker warm!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. De kids hebben gesmuld.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Maar ik heb wel een paar puntjes. De hamburger speciaal was erg lekker, maar toen we het uit de verpakking haalde toen lag alles eraf ,het was een smeerboel. De patat was wel lekker, maar mijn vriend zei, ik heb de patat van jullie wel lekkerder gehad, de patat was slapjes. En de saté saus zat meer in het zakje dan in het bakje. Mijn tip is, zodra er iemand saus bij de patat besteld, doe de saus altijd apart verpakt erbij. Zo blijft het schoon en netjes en dan zit de saus niet door het hele zakje.

Reactie van De Markies:wij stellen de tips zoals telefonisch met u besproken zeer op prijs en vinden het vervelend dat de producten niet netjes afgeleverd zijn. Wij hebben dit in ons team besproken.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, alleen vanavond was het niet meer heel erg warm. Verder prima!!

Reactie van De Markies:zoals telefonisch besproken gaan we hier weer extra op letten

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, de patat was warm en knapperig met lekkere kruiden! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima alleen werd de bestelde saus niet bezorgd:(

Reactie van De Markies:fijn dat u ons laat weten dat er iets misgegaan is bij de bestelling. Dit vinden wij erg vervelend voor u. Hiervoor bieden wij dan ook onze excuses aan Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u gehad en hopen dat dit in de toekomst niet weet voorkomt.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed voor elkaar

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten helaas geen kruiden op de vlaamse friet en ze waren niet knapperig. De snacks daarentegen waren lekker!

Reactie van De Markies:Bedankt voor uw reactie omdat wij de kwaliteit van onze producten belangrijk vinden nemen wij uw klacht serieus. Wij hopen de klacht telefonisch naar wens met uw afgehandeld te hebben.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat & snacks zoals het hoort! Heerlijk! En makkelijk bestellen en betalen via de website! Top!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en alles goed warm en krokant zoals het hoort...helemaal goed!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babipangang schotel was vies heel drapperig waterig en het vlees moest je zoeken heel dunne flanken die volgens mij kant en klaar uit plastik in magnetron kwam. Had ook gelekt in de patat zo nat dat de o derste patatas nat waren. De rest van de bestelling was prima. De bezorgservice netjes en attent en coronaproef bezorgd

Reactie van De Markies:Wij vinden het heel vervelende voor u dat de Pangang niet goed was. Wij nemen uw klacht dan ook op in ons team. Wij hopen dat onze tegemoetkoming die we telefonisch afgesproken hebben, het goed kunnen maken dat u die avond niet de qualiteit van ons kreeg die wij zo graag leveren.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Je wordt snel geholpen door vriendelijk personeel. Kwaliteit is prima.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten, en super snel gebracht

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed! Smaakte super, de medewerkers zijn uitermate vriendelijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op tijd en smaakte goed. Niets op aan te merken!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker snelheid oke en vriendelijk personeel zeker een aanrader